Vojákova milenka a magazín Hello!
Na internetu se objevila reklama na časopis Hello!, kde je velký rozhovor s Kieferem, tento časopis je bohužel k dostání patrně jen v Kanadě, ale mám tu pro vás aspoň překlad a fotku titulní strany:





V exkluzivním rozhovoru doprovázeném důvěrnými fotkami slavného fešáka Kiefera Sutherlanda z 24 hodin, v magazínu HELLO! se dozvíte o jeho rodině, mezi kterou patří jeho slavní rodiče a osmnáctiletá začínající herečka, dcera Sarah.

Jako syn hereckých veteránů Donalda Sutherlanda a Shirley Douglas, je sympatický čtyřicátník, který hraje protiteroristického agenta ve slavném televizním seriálu, velmi blízko kanadské herecké smetánce. V exkluzivní reportáži v tomto víkendovém vydání Kiefer mluví o tom, jaké to je být mezi významnými filmovými hvězdami, o svých obavách a o pocitech slávy.

Se čtenáři se také dělí o to, jak je pro něj v životě důležitá jeho dcera Sarah, která se prosazuje ve stejné profesi jako on. "Ona je opravdu velmi talentovaná mladá herečka, ačkoli se s tím teprve smiřuji," říká milující tatínek. "Nevím, jestli je to mé vlastní ego, které říká: 'To je to, co dělám já' nebo jestli je to rodičovská obava, 'Prosím, dítě, ty tohle nechceš dělat; není to nic jiného než bolest'.”

Poznejte více Kiefera a jeho rodinu ve 40. vydání časopisu HELLO! Magazín je v prodeji na kanadských novinových stáncích od 14. června.

http://www.hellomagazine.com/


A nakonec ještě upozornění na film Vojákova milenka:

Vojákova milenka
0 Comments
Posted on 18 Jun 2007 by Dominika

Warning: Division by zero in /3w/wz.cz/k/kiefersutherland/cutenews/inc/functions.inc.php on line 469
Name:
E-mail: (optional)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Content Management Powered by CuteNews